eBook Mini Now Everyone Can Kurus (NECK) PERCUMA

Sekarang semua orang boleh kurus dengan mudah menggunakan formula rahsia M.E.S.T.I. Dapatkan eBook Mini Now Everyone Can Kurus (NECK) dengan PERCUMA sekarang. Sila klik pada gambar ini untuk download FREE mini eBook NECK.

Program Now Everyone Can Kurus (NECK)

Sekarang semua orang boleh kurus dengan mudah menggunakan formula rahsia M.E.S.T.I. Dapatkan info dan tips PERCUMA di blog rasmi Now Everyone Can Kurus (NECK). Sila klik pada gambar ini untuk ke blog rasmi NECK.

Sayangi Keluarga Anda

Adakah anda gemuk? Jika YA, sekaranglah masanya untuk anda kurus dengan mudah menggunakan formula rahsia M.E.S.T.I. Dapatkan eBook Mini Now Everyone Can Kurus (NECK) dengan PERCUMA sekarang. Sila klik pada gambar ini untuk download FREE mini eBook NECK.

Minum Air Yang Cukup Untuk Kurus Dan Sihat !!!

Pentingnya ambil air yang cukup untuk kurus dan sihat. Baca artikel penuh dengan PERCUMA di blog rasmi Now Everyone Can Kurus (NECK). Sila klik pada gambar ini untuk terus baca artikel penuh.

3 Kesilapan Orang Gemuk Yang Menyebabkan Mereka Kekal Gemuk

Pentingnya untuk anda ketahui kesilapan ini. Info ini dapat membantu anda lebih bersedia untuk kurus dan sihat. Baca artikel penuh dengan PERCUMA di blog rasmi Now Everyone Can Kurus (NECK). Sila klik pada gambar ini untuk terus baca artikel penuh.

Monday, July 18, 2016

Game 2 : Cari Objek Tersorok Dalam Gambar

Assalamualaikum Warohmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera.


Dalam gambar ni ada seekor mentadak menyorok, cari la kalau jumpa !
Selamat mengisi masa lapang 😁. 



Kalau dah jumpa, jangan lupa tinggalkan komen anda. Hehe.


Wednesday, July 13, 2016

Game 1 : Cari Objek Tersorok Dalam Gambar

Assalamualaikum Warohmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera.


Dalam gambar ni ada telefon 📱, cari la kalau jumpa !
Selamat mengisi masa lapang 😁. 


Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas.

Kalau dah jumpa, jangan lupa tinggalkan komen anda. Hehe.


Tuesday, June 28, 2016

Rambang Mata Bazaar Ramadhan, Makan Sampai Keracunan - InsyaAllah Tips Ini Membantu Masalah Anda


Assalamualaikum Warahmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera.

Keracunan makanan atau cirit-birit sentiasa berlaku di bulan Ramadhan, disebabkan rambang mata. Maklumlah, biasanya lauk-pauk dan kueh-muih yang susah nak jumpa pada hari biasa, senang jumpa di bazaar ramadhan. Yang padahnya diri sendiri apabila perut mula meragam dan toilet menjadi 'destinasi pilihan'. 
Afham tidak menuding sesiapa sebab yang diceritakan ini berdasarkan pengalaman diri sendiri. Sebelum ke bazaar, dah rancang nak beli apa, tapi selepas balik dari bazaar, yang dirancang dibeli sekali dengan yang cadangkan nafsu.

Kini untuk persediaan, jom sediakan 3 supplement di bawah ini, supaya takde la merengkok jadi udang menahan sakit perut, Allah je tahu betapa sakitnya perut masa tu.






1. Papermint Ginger - melegakan perut, kurangkan loya, keluarkan angin, gastrik, mabuk laut dan pedih hulu hati.


2. Performance Drink - elak dehydration.


3. Garlic - antibiotik semulajadi.

 

  
Elakkan diri anda diselubungi masalah keracunan makanan/cirit-birit yang akan mengganggu ibadat puasa anda.

Alhamdulillah 

Diharap semua pembaca beroleh manfaat daripada perkongsian ini. 
InsyAllah kita akan sentiasa dalam keadaan dilindungi Allah SWT serta sentiasa dicucuri rahmah dan barakah-NYA. 

Dapatkan produk-produk ini dari saya,
dan anda layak Konsultasi dan Cara Pemakanan percuma.

Afham Rusli
013-6242598



Thursday, June 9, 2016

Berjaya Sembuh Bell's Palsy dengan Pengambilan Suppliment Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sebelum ini, Afham ada kongsi Alternatif untuk pesakit Bell's Palsykisah Afham sendiri kena Bell's Palsy dan info berkaitan Bell's Palsy.
Anda boleh la baca jika masih belum memahami apa itu Bell's Palsy atau nak tahu pengelaman Afham sendiri menghadapi Bell's Palsy.

Alhamdulillah, sekarang ni banyak alternatif untuk sembuh dari Bell's Palsy.

Antara yang menarik perhatian Afham beberapa orang yang berjaya pulih muka mereka dengan hanya mengambil pemakanan tambahan (suppliment).

********************************************
Testimoni Terkumpul untuk Bell's Palsy: 1
********************************************
Perkongsian sebenar daripada : CikPuan Faiza Suhada
Alhamdullilah kini muka beliau sudah kembali normal.
********************************************
Gambar sebelum dan selepas CikPuan Faiza Suhada
(perkongsian ini dengan izin beliau sendiri)
Tanggal
02 Oktober 2015

Saya bangun dari tidur berasa tidak selesa di muka dan amat terkejut apabila mendapati sebelah muka saya sudah jatuh atau mengherot. Macam kena stroke.

Saya panik dan kaget. Muka saya tak boleh senyum.
Sebelah mata tak boleh tutup. Air mata mengalir macam menangis.
Sakit pedih je mata berkenaan sebab tak boleh berkelip.
Muka rasa tegang je.

Dengan persaan tidak menentu, bercampur ingin tahu, saya memberanikan diri keluar rumah dan mendapatkan rawatan serta khidmat nasihat doktor. Lebih-lebih lagi saya baru sahaja bersalin dan menyusukan bayi saya.
Doktor sahkan saya diserang Bell's Palsy, dan bukannya STROKE.
Tafsiran yang mudah difahami, Bell's Palsy ialah kelemahan sebelah otot muka.

Saya diberi steroid.

Punca sebenar serangan Bell's Palsy, TIDAK DIKETAHUI.
Mungkin juga sebab saya baru lepas bersalin dan menyusukan anak.

Saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas saya mengetahui rawatan alternatif melalui pengambilan supplement Shaklee.

Saya mengambil Vivix pada kadar SPECIAL DOSE
Dan saya juga mengambil dengan extreme supplement berikut:



Pada masa yang sama, saya turut juga menjalani rawatan fisioterapi muka.

Alhamdullilah selepas 90 hari.
Saya diberi kesempatan oleh Ilahi untuk kembali SENYUM.

Kongsikanlah cerita saya ini, saya izinkan.
Jikalau ada ahli keluarga / sahabat handai yg mengalami Bell's Palsy, berikan mereka support.
Hari-hari mengharungi Bell's Palsy, ianya tak semudah sangkaan.

Saya dan sahabat #bellpalsy sahaja yang tahu apa yang kami rasa.
Actually its more to self confidence / esteem. (Sebenarnya lebih kepada keyakinan diri / motivasi diri).
Tapi serious ianya suatu pengalaman MANIS untuk diingati dalam calender kehidupan.
Hadiah dari Allah.
Harap ianya menjadi asbab untuk menghapuskan dosa-dosa saya.

Silakan share. Semoga bermanfaat dan dapat membantu sahabat yang lain yang menghadapi masalah yang sama. InsyaAllah.

********************************************

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk-produk ini dan khidmat nasihat berkaitan, boleh la hubungi saya melalui medium berikut:

Nama: Afham Rusli
SMS/Call/Whatsapp/Telegram : 013-624 2598
Email : afhamrusli@gmail.com
Facebook : Afham Rusli
Facebook page : Afham Rusli