eBook Mini Now Everyone Can Kurus (NECK) PERCUMA

Sekarang semua orang boleh kurus dengan mudah menggunakan formula rahsia M.E.S.T.I. Dapatkan eBook Mini Now Everyone Can Kurus (NECK) dengan PERCUMA sekarang. Sila klik pada gambar ini untuk download FREE mini eBook NECK.

Program Now Everyone Can Kurus (NECK)

Sekarang semua orang boleh kurus dengan mudah menggunakan formula rahsia M.E.S.T.I. Dapatkan info dan tips PERCUMA di blog rasmi Now Everyone Can Kurus (NECK). Sila klik pada gambar ini untuk ke blog rasmi NECK.

Sayangi Keluarga Anda

Adakah anda gemuk? Jika YA, sekaranglah masanya untuk anda kurus dengan mudah menggunakan formula rahsia M.E.S.T.I. Dapatkan eBook Mini Now Everyone Can Kurus (NECK) dengan PERCUMA sekarang. Sila klik pada gambar ini untuk download FREE mini eBook NECK.

Minum Air Yang Cukup Untuk Kurus Dan Sihat !!!

Pentingnya ambil air yang cukup untuk kurus dan sihat. Baca artikel penuh dengan PERCUMA di blog rasmi Now Everyone Can Kurus (NECK). Sila klik pada gambar ini untuk terus baca artikel penuh.

3 Kesilapan Orang Gemuk Yang Menyebabkan Mereka Kekal Gemuk

Pentingnya untuk anda ketahui kesilapan ini. Info ini dapat membantu anda lebih bersedia untuk kurus dan sihat. Baca artikel penuh dengan PERCUMA di blog rasmi Now Everyone Can Kurus (NECK). Sila klik pada gambar ini untuk terus baca artikel penuh.

Khamis, 29 Disember 2016

Pasar Tani: Kota Bharu, Kelantan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Selamat sejahtera semua.

AfhamRusli.Com (ARC) dan Afham sendiri ingin kongsikan tempat-tempat pasar tani mengikut hari di Kota Bharu, Kelantan. Sebab ianya masih terhad kepada hari-hari tertentu sahaja.


Isnin

  • tiada

Selasa

  • Taman Bendahara: Berhampiran Hypermarket Pantai Timur
    3.00 petang - 10.00 malam

Rabu

  • tiada

Khamis

  • PTM Taman Bendahara: Berhampiran Hypermarket Pantai Timur
    7.00 pagi - 12.00 tengah hari

Jumaat

  • PTM Wakaf Che' Yeh: Pasar Besar Wakaf Che' Yeh Kota Bharu
    7.00 pagi - 12.00 tengah hari

Sabtu

  • tiada

Ahad

  • tiada


Pasar Malam: Kota Bharu, Kelantan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Selamat sejahtera semua.

AfhamRusli.Com (ARC) dan Afham sendiri ingin kongsikan tempat-tempat pasar malam setiap hari di Kota Bharu, Kelantan.

Isnin

  • Padang Tembak: Padang Tembak, Pengkalan Chepa
  • Kubang Kerian: Pasar Kubang Kerian

Selasa

  • Tanjung Mas: Simpang 3 Tanjung Mas, Pengkala Chepa
  • Wakaf Mek Zainab: Wakaf Mek Zainab, Kota Bharu

Rabu

  • Kampung Sirih: Padang Kawasan Perumahan Lama, Wakaf Mek Zainab, Kota Bharu

Khamis

  • Lundang: Jalan Meil Lundang, Lundang, Jalan Sultan Yahya, Kota Bharu
  • Jalan Mustapha: Lorong Mustapha, Jalan PCB, Kota Bharu
  • Kedai Buluh: Pasar Kedai Buluh, Jalan PCB

Jumaat

  • Hadapan USM: Hadapan USM, Kubang Kerian
  • Kuala Besar: Kuala Besar, Kota Bharu

Sabtu

  • Taman Bendahara: Taman Bendahara, Pengkalan Chepa
  • Pasir Tumbuh: Pasir Tumbuh, Kota Bharu

Ahad

  • Berek 12: Pasar Berek 12, Kota Bharu


Pasar Malam: Negeri Pulau Pinang ( Penang )

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Selamat sejahtera semua.

AfhamRusli.Com (ARC) dan Afham sendiri ingin berkongsikan tempat-tempat pasar malam setiap hari di negeri Pulau Pinang.


Isnin

  • Telok Bahang, Balik Pulau
  • Bukit Gedung, Bayan Baru
  • Kampung Baru Jawi , Jawi Seberang Perai Selatan
  • Taman Merak Jaya, Jawi Seberang Perai Selatan
  • Maklom Sungai Dua Butterworth
  • Pinang Tunggal, Kepala Batas
  • Kampung Melayu, Ayer Itam

Selasa

  • Kampung Jawa, Jelutong
  • Taman Nusantara, Datuk Kramat
  • Telok Kumbar, Bayan Lepas
  • Sungai Tiram, Bayan Lepas
  • Taman Arowana, Seberang Jaya
  • Machang Bubuk, Bukit Mertajam
  • Taman Pekaka, Batu Uban
  • Desa Damai, Sungai Dua
  • Taman Siakap, Seberang Jaya
  • Perkampungan Berapit, Bukit Mertajam
  • Jalan Titi Timbul, Kampung Pertama, Permatang Pauh
  • Taman Semilang, Seberang Jaya
  • Tingkat Bagan 1, Butterworth
  • Institut Pertanian Bumbung Lima, Kepala Batas
  • Permatang Sintok, Penaga
  • Taman Iping, Batu Maung

Rabu

  • Taman Tun Sardon, Gelugor
  • Pantai Jerjak, Bayan Baru
  • Jalan Pondok Upeh, Balik Pulau
  • Alma, Bukit Mertajam
  • Jalan Serindit, Jawi (Dekat Pejabat Daerah SPS)
  • Taman Putri Gunung, Simpang Ampat
  • Perkampungan Juru, Juru
  • Bukit Teh, Bukit Mertajam
  • Jalan Selamat, Tasek Gelogor

Khamis

  • Mahsuri, Bayan Baru
  • Sungai Batu, Bayan Lepas
  • Perkampungan Valdor, Jawi, Seberang Perai Selatan
  • Jalan Pokok Tampang, Tasek Gelugor
  • Permatang Keria Kecil, Kepala Batas
  • Sungai Rambai, Alma
  • Pekan Darat, Butterworth

Jumaat

  • Sungai Ara
  • Permatang Damar Laut, Batu Maung
  • Ampang Jajar, Permatang Pauh [Google Maps]
  • Taman Permata, Bukit Mertajam [Google Maps]
  • Ban Busuk, Kubang Semang, Penanti
  • Padang Menora, Tasek Gelugor
  • Bagan Dalam, Butterworth

Sabtu

  • Jalan Mahkamah Bayan Lepas
  • Sungai Dua
  • Tanjong Tokong
  • Taman Pauh Indah, Permatang Pauh
  • Pasar Kepala Batas, Kepala Batas
  • Bandar Tasek Mutiara, Simpang Ampat
  • Jalan Pengkalan, Bukit Tengah
  • Jalan Bukit Minyak
  • Guar Jering, Guar Perahu, Penanti
  • Taman Kepar, Perai
  • SMK Telok Air Tawar, Telok Air Tawar

Ahad

  • Tapak Pesta, Sungai Nibong
  • Simpang Empat, Balik Pulau
  • Taman Iping Indah, Batu Maung
  • Maybank Alma, Bukit Mertajam
  • Jalan Sungai Daun, Nibong Tebal
  • Jalan Sempadan, Nibong Tebal
  • Jalan Tunku Putra, Telok Air Tawar


Ahad, 6 November 2016

Resepi: Cara nak buat Keropok Lekor/Losong/Gotey [video]

Assalamualaikum Warahmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera Semua.

Entri kali ini, Afham nak berkongsi berkenaan cara nak buat keropok dalam versi video. Afham tak kenal mereka ni. Tapi agak menarik untuk ditonton. English mereka broken, tapi harus dipuji usaha mereka. Afham rasa mereka patut buat skirp dan revise skrip dengan kawan-kawan atau yang mahir English, sekurang-kurangnya ayat mereka bagus.


Papehal, yang penting cara pembuatan keropok itu dikongsikan. Terima kasih kepada yang membuat video ini. Selamat menonton dan menimba ilmu.






Ibu Mengandung Mengalami Bacaan Asid Urik Tinggi

Assalamualaikum Warahmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera Semua.

AfhamRusli.Com (ARC) atau Afham ingin berkongsikan tentang Asid Urik atau Gout ketika hamil.

Afham sendiri pernah kena gout, tapi Afham lelaki, perkongsian kali ini berkaitan wanita mengandung mengalami bacaan asid urik yang tinggi. Afham terkejut berkaitan perkongsian ini oleh rakan-rakan.

Bacaan asid urik tinggi amat merisaukan ramai kaum ibu atau bakal ibu kerana asid urik tinggi di dalam darah akan mengganggu pertumbuhan bayi dalam kandungan. Menurut suatu perkongsian lain, mengatakan doktor kebiasaannya tidak akan memberi sebarang ubat untuk menurunkan paras asid urik kerana doktor risau ubatan berkaitan mungkin menimbulkan kesan sampingan yang boleh mengancam keselamatan bayi dalam kandungan dan ibu yang mengandung. Para kaum ibu kebiasaannya turut dinasihati doktor untuk kerap meminum air masak dan kurangkan pengambilan makanan yang mengandungi protein tinggi seperti daging dan kekacang.

Antara 2 faktor yang berkemungkinan menjadi punca asid urik tinggi ketika mengandung:
  1. Kita juga faham bahawa bayi di dalam kandungan memprolehi khasiat melalui ibu. Selain itu, bayi juga menyingkirkan sisa buangan dari tubuhnya melalui ibu. Asid urik adalah bahan singkiran metabolisme dalam badan. Kita juga kena faham, ibu bukan sahaja perlu menanggung asid urik yang dihasilkan oleh badannya sendiri, tetapi ibu berkenaan turut juga perlu menanggung sisa asid urik bayi dalam kandungannya.
  2. Ketika mengandung, pundi kencing ibu akan menjadi sempit kerana ditekan oleh bayi dalam kandungan. Oleh sebab ini, ibu berkenaan akan kerap merasa dirinya hendak buang air kecil. Menjadi antara punca ibu berkenaan kurang meminum air semasa mengandung kerana penat berulang-alik ke tandas. Tanpa air yang cukup untuk mencairkan darah yang semakin pekat, menjadi antara punca akan alami masalah paras asid urik ibu tinggi semasa mengandung.
Bacaan asid urik tinggi semasa mengandung merupakan satu petanda bahawa ibu berkenaan mungkin mengalami masalah ‘preeclampsia’ yang berpunca daripada perkembangan plasenta yang kurang lengkap. Preeclampsia adalah satu keadaan di mana saluran darah yang membekal nutrien kepada bayi tidak terbentuk dengan baik menyebabkan pengaliran darah bayi dalam kandungan kurang lancar. Oleh sebab itu, sistem badan bayi akan menghasilkan hormon-hormon tertentu yang akan meningkatkan keupayaan pengaliran darah dari ibu kepada bayi dalam kandungan. Pada masa yang sama, tindakbalas hormon ini akan menyebabkan tekanan darah si ibu meningkat bagi menampung keperluan darah bayi dalam kandungan dan ibu berkenaan.

Preeclampsia adalah satu keadaan yang rumit dan mungkin boleh mengancam nyawa bayi dalam kandungan dan ibunya. Jika anda sedang hamil dan mendapati tekanan darah meningkat dan paras asid urik tinggi, saya cadangkan anda dapatkan konsultasi doktor yang berpengalaman dalam kes preeclampsia untuk dapatkan nasihat atau penyelesaian.

Selain itu, rakan-rakan Shaklee saya yang pernah mengalami atau mempunyai pelanggan dalam situasi asid urik tinggi ketika mengandung, menyarankan pengambilan Omega Guard yang insya-Allah dapat membantu mengurangkan asid urik dalam badan. Turut digunakan oleh pesakit gout. Berikut ialah hasil perbualan antara rakan-rakan:


Jika anda berminat untuk mendapatkan Omega Guard, Set Hamil, dan Set Bersalin. Dengan melanggan Set Hamil, atau Set Bersalin, anda berpeluang menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA. Anda boleh menghubungi saya pada medium seperti berikut:

Nama: Afham Rusli
SMS/Call/Whatsapp/Telegram : 013-624 2598
Facebook : Afham Rusli
Facebook page : Afham Rusli


Rabu, 26 Oktober 2016

Pasar Malam: Kulim, Kedah

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Selamat sejahtera semua.

AfhamRusli.Com (ARC) dan Afham sendiri ingin kongsikan tempat-tempat pasar malam setiap hari di Kulim.

Isnin

  • Taman Lobak [Google Map]
  • Lunas ( Taman Desa Makmur)
  • Taman Kenari
  • Taman Sena, Labu Besar

Selasa

  • Taman Semarak

Rabu

  • Kulim (Market Kulim)
  • Pekan Karangan
  • Pekan Sungai Karangan
  • Padang Serai

Khamis

Jumaat

  • Pekan Junjong
  • Taman Jati
  • Kampung Nagalilit
  • Sidam Kanan
  • Taman Semarak

Sabtu

  • Kulim (Market Kulim)
  • Taman Mutiara
  • Merbau Pulas
  • Padang Serai

Ahad



Selasa, 4 Oktober 2016

Dapatkan Suppliment PERCUMA Dengan Setiap Pendaftaran Keahlian Baru (Tertakluk Pada Terma & Syarat)

Assalamualaikum warahmatullahhi wabarakatuh dan Selamat sejahtera semua pembaca AfhamRusli.Com (ARC).

Disini Afham ingin ambil peluang berkongsi SPECIAL OFFER dari Shaklee bermula 01 OKTOBER sehingga 15 OKTOBER 2016. 
PERCUMA SUPPLIMENT BAGI SETIAP PENDAFTARAN KEAHLIAN DENGAN 2 PILIHAN:

  • PERCUMA LECITHIN - Lakukan pembelian antara 100UV - 199UV dan Business Starter kit RM65 , atau
  • PERCUMA SUSTAINABLE RELEASE VITA-C PLUS - Lakukan pembelian 200UV keatas. Dah la dapat suppliment FREE, dapat pendaftaran keahlian PERCUMA juga.

Jika anda berminat NAK SUPPLIMENT PERCUMA, boleh la hubungi saya melalui medium berikut:

Nama: Afham Rusli
SMS/Call/Whatsapp/Telegram : 013-624 2598
Email : afhamrusli@gmail.com
Facebook : Afham Rusli
Facebook page : Afham Rusli


Klik pada poster ini untuk paparan lebih jelas.



Isnin, 18 Julai 2016

Game 2 : Cari Objek Tersorok Dalam Gambar

Assalamualaikum Warohmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera.


Dalam gambar ni ada seekor mentadak menyorok, cari la kalau jumpa !
Selamat mengisi masa lapang 😁. 



Kalau dah jumpa, jangan lupa tinggalkan komen anda. Hehe.


Rabu, 13 Julai 2016

Game 1 : Cari Objek Tersorok Dalam Gambar

Assalamualaikum Warohmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera.


Dalam gambar ni ada telefon 📱, cari la kalau jumpa !
Selamat mengisi masa lapang 😁. 


Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas.

Kalau dah jumpa, jangan lupa tinggalkan komen anda. Hehe.


Selasa, 28 Jun 2016

Rambang Mata Bazaar Ramadhan, Makan Sampai Keracunan - InsyaAllah Tips Ini Membantu Masalah Anda


Assalamualaikum Warahmatullahhi Wabarakatuh dan Selamat Sejahtera.

Keracunan makanan atau cirit-birit sentiasa berlaku di bulan Ramadhan, disebabkan rambang mata. Maklumlah, biasanya lauk-pauk dan kueh-muih yang susah nak jumpa pada hari biasa, senang jumpa di bazaar ramadhan. Yang padahnya diri sendiri apabila perut mula meragam dan toilet menjadi 'destinasi pilihan'. 
Afham tidak menuding sesiapa sebab yang diceritakan ini berdasarkan pengalaman diri sendiri. Sebelum ke bazaar, dah rancang nak beli apa, tapi selepas balik dari bazaar, yang dirancang dibeli sekali dengan yang cadangkan nafsu.

Kini untuk persediaan, jom sediakan 3 supplement di bawah ini, supaya takde la merengkok jadi udang menahan sakit perut, Allah je tahu betapa sakitnya perut masa tu.






1. Papermint Ginger - melegakan perut, kurangkan loya, keluarkan angin, gastrik, mabuk laut dan pedih hulu hati.


2. Performance Drink - elak dehydration.


3. Garlic - antibiotik semulajadi.

 

  
Elakkan diri anda diselubungi masalah keracunan makanan/cirit-birit yang akan mengganggu ibadat puasa anda.

Alhamdulillah 

Diharap semua pembaca beroleh manfaat daripada perkongsian ini. 
InsyAllah kita akan sentiasa dalam keadaan dilindungi Allah SWT serta sentiasa dicucuri rahmah dan barakah-NYA. 

Dapatkan produk-produk ini dari saya,
dan anda layak Konsultasi dan Cara Pemakanan percuma.

Afham Rusli
013-6242598



Khamis, 9 Jun 2016

Berjaya Sembuh Bell's Palsy dengan Pengambilan Suppliment Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Terima kasih kerana membaca entri ini.
Sebelum ini, Afham ada kongsi Alternatif untuk pesakit Bell's Palsykisah Afham sendiri kena Bell's Palsy dan info berkaitan Bell's Palsy.
Anda boleh la baca jika masih belum memahami apa itu Bell's Palsy atau nak tahu pengelaman Afham sendiri menghadapi Bell's Palsy.

Alhamdulillah, sekarang ni banyak alternatif untuk sembuh dari Bell's Palsy.

Antara yang menarik perhatian Afham beberapa orang yang berjaya pulih muka mereka dengan hanya mengambil pemakanan tambahan (suppliment).

********************************************
Testimoni Terkumpul untuk Bell's Palsy: 1
********************************************
Perkongsian sebenar daripada : CikPuan Faiza Suhada
Alhamdullilah kini muka beliau sudah kembali normal.
********************************************
Gambar sebelum dan selepas CikPuan Faiza Suhada
(perkongsian ini dengan izin beliau sendiri)
Tanggal
02 Oktober 2015

Saya bangun dari tidur berasa tidak selesa di muka dan amat terkejut apabila mendapati sebelah muka saya sudah jatuh atau mengherot. Macam kena stroke.

Saya panik dan kaget. Muka saya tak boleh senyum.
Sebelah mata tak boleh tutup. Air mata mengalir macam menangis.
Sakit pedih je mata berkenaan sebab tak boleh berkelip.
Muka rasa tegang je.

Dengan persaan tidak menentu, bercampur ingin tahu, saya memberanikan diri keluar rumah dan mendapatkan rawatan serta khidmat nasihat doktor. Lebih-lebih lagi saya baru sahaja bersalin dan menyusukan bayi saya.
Doktor sahkan saya diserang Bell's Palsy, dan bukannya STROKE.
Tafsiran yang mudah difahami, Bell's Palsy ialah kelemahan sebelah otot muka.

Saya diberi steroid.

Punca sebenar serangan Bell's Palsy, TIDAK DIKETAHUI.
Mungkin juga sebab saya baru lepas bersalin dan menyusukan anak.

Saya tidak mengambil sebarang steroid lagi selepas saya mengetahui rawatan alternatif melalui pengambilan supplement Shaklee.

Saya mengambil Vivix pada kadar SPECIAL DOSE
Dan saya juga mengambil dengan extreme supplement berikut:



Pada masa yang sama, saya turut juga menjalani rawatan fisioterapi muka.

Alhamdullilah selepas 90 hari.
Saya diberi kesempatan oleh Ilahi untuk kembali SENYUM.

Kongsikanlah cerita saya ini, saya izinkan.
Jikalau ada ahli keluarga / sahabat handai yg mengalami Bell's Palsy, berikan mereka support.
Hari-hari mengharungi Bell's Palsy, ianya tak semudah sangkaan.

Saya dan sahabat #bellpalsy sahaja yang tahu apa yang kami rasa.
Actually its more to self confidence / esteem. (Sebenarnya lebih kepada keyakinan diri / motivasi diri).
Tapi serious ianya suatu pengalaman MANIS untuk diingati dalam calender kehidupan.
Hadiah dari Allah.
Harap ianya menjadi asbab untuk menghapuskan dosa-dosa saya.

Silakan share. Semoga bermanfaat dan dapat membantu sahabat yang lain yang menghadapi masalah yang sama. InsyaAllah.

********************************************

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk-produk ini dan khidmat nasihat berkaitan, boleh la hubungi saya melalui medium berikut:

Nama: Afham Rusli
SMS/Call/Whatsapp/Telegram : 013-624 2598
Email : afhamrusli@gmail.com
Facebook : Afham Rusli
Facebook page : Afham Rusli

Rabu, 18 Mei 2016

Jom Belajar dengan Dr. Azizan Osman Live 9:30PM malam ni - Kenapa Usahawan Gagal Dalam Pemasaran.



Dijadualkan pada May 18, 2016, 9:30pm
10 Kesilapan Usahawan Gagal Yang Mendapatkan Ramai Pelanggan Dan Jualan Yang Tinggi.

OLEH:
Dr Azizan Osman
President & Founder
Richworks Group of Companies | Richwell (NGO) |
Koperasi Permodalan Usahawan Selangor Berhad. (PUSB)

Asia #1 Business & Marketing Expert |
Best - Selling Author | Speaker | Social Entrepreneur |
Investor


Selasa, 8 Mac 2016

Manisan India: Laddu , Katli , Paan etc.

Assalamualaikum wrt dan Selamat Sejahtera kepada semua.

Korang pernah makan manisan india?

Ataupun korang pernah makan manisan pakistan ?

Kedua-dua manisan ni lebih kurang sama sahaja sebab pakistan dan india ni 1 negara suatu ketika dahulu.

Bagi Afham manisan mereka amat sedap. Lain sesangat dari biskut raya kita. Ye la, nama pun manisan, tapi manis diorang sedap, dan mengenyangkan. Ketagih nak lagi tu ada, tapi boleh kawal.

Afham memang selalu looking forwards la apabila ada kawan-kawan india atau pakistan balik ke negara mereka. Mereka akan bawa balik semula ke Malaysia manisan-manisan yang sedap dan kadang-kadang yang belum pernah Afham rasa.

Antara manisan mereka yang Afham tahu:

Kaju Katli


Kaju Paan


Laddu

Kaju bermaksud kacang gajus.

Katli dan Paan, Afham tak pasti maksud apa, dah tanya tapi kawan-kawan tak bagitau.

Laddu bermaksud bulat sfera.


Nyum....Nyum.... terasa lagi kesedapannya apabila kunyah dalam mulut.
Apabila terkena je lidah, dapat rasa keunikan manis manisannya.
Apabila gigit, fuh..terasa lembut sedap je tekstur ketika gigi menggigit, 
Lain manisan lain rasanya pada deria rasa lidah dan juga gigi.

Sekian sahaja perkongsian dari Afham.

Kalau korang ada kencing manis, berhati-hati.

Anda juga boleh dapatkan tonik ajaib untuk membantu merawat kencing manis anda.

Boleh hubungi Afham.


Isnin, 1 Februari 2016

Purifying Cleansing Gel

1 botol mengandungi isipadu minima 177ml.

Gel berbusa bertindak lembut untuk menyingkirkan bahan cemar, mekap dan minyak berlebihan daripada kulit anda.
  • Bahan-bahan khas serta penambahan Vitamin E menyegarkan dan melembutkan kulit
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik


Purifying Toner

Formula Tiga Tindakan Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
1 botol mengandungi isipadu minima 177ml.

Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit, serta menyediakannya untuk rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kemudaratan kulit akibat tindak balas dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan menghaluskan kulit dengan ekstraklikoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan saiz liang-liang kulit
  • Membantu mengawal kilauan minyak
  • Hipoalergenik


Ahad, 31 Januari 2016

Soothing Radiance Whitening Softener

1 botol mengandungi isipadu minima 150ml.

  • Melembapkan dan mengembalikan keseimbangan pH semula jadi kulit
  • Kulit terasa lebih segar dan lebih anjal dengan ekstrak Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan kulit
  • Marshmallow membekalkan lembapan penting
  • Sungguh berkesan untuk menyihatkan dan menyerikan kulit


Overnight Renewal Whitening Cream

1 unit mengandungi isipadu minima seberat 48g.

  • Bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit
  • Linden membekalkan khasiat dan melembapkan lapisan kulit paling dalam
  • Scullcap mencerahkan dan melegakan keradangan kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan jeragat dan cela serta mengembalikan kecantikan kulit
  • Kulit terasa lebih halus, lebih lembut dan tampak lebih berseri apabila anda bangun daripada tidur pada keesokan harinya


Gentle Deep Foaming Cleanser

1 unit mengandungi isipadu minima 150ml.
  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
  • Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
  • Lembut dan menyegarkan


Gentle Action Makeup Remover

1 unit mengandungi isipadu minima 150ml.

  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
  • Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan


Daily Defense Whitening Essence

1 botol mengandungi isipadu minima 30ml.

Dirumus dengan kepekatan bahan-bahan asli agar kulit terasa lembut sehalus sutera dan tampil lebih menawan:
  • Bearberi untuk mencerahkan dan menegangkan kulit
  • Strawberi Begonia untuk meratakan tona kulit
  • Kacang Soya untuk memudarkan dan mengurangkan jeragat dan cela kulit
  • Mulberi untuk mencegah kesan-kesan kerosakan akibat sinaran matahari
  • Vitamin C aktif untuk memperbaiki penampilan kulit dan mengembalikan seri wajah
  • Tekstur esen yang licin dan mudah diserap oleh kulit


Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

1 unit mengandungi berat minima 113g.
  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary


Revitalizing Shampoo

1 botol mengandungi isipadu minima 296ml.

  • Humektan berperanan melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
  • Sistem pembersih berpaten, dengan mekanisme tindakan yang lembut
  • Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa menjadikannya terlalu lembap atau kering


Purifying Shampoo

1 botol mengandungi isipadu minima 237ml.
  • Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk penggayaan rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran yang lain
  • Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semula jadi serta tidak melunturkan warna rambut
  • Ideal untuk mengawal penghasilan minyak pada kulit kepala − rambut juga tidak berkelemumur.


    Replenishing Conditioner

    1 botol mengandungi isipadu minima 237ml.
    • Pelembap yang pekat untuk memastikan agar rambut sentiasa berkilat dan halus selembut sutera
    • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
    • Menguatkan rambut dengan khasiat protein dan humektan asli


    Nourishing Scalp Treatment

    1 botol mengandungi isipadu minima 59ml.

    Produk teras dalam Sistem Penjagaan Rambut Pro Santé adalah Nourishing Scalp Treatment yang padat dengan formula eksklusif Scalp Health Complex kami.

    Nourishing Scalp Treatment menangani punca masalah rambut dengan rumusan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan pengaliran darah, melindungi daripada kesan negatif faktor persekitaran serta membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
    • Vitamin antioksida iaitu A dan E serta Koenzim Q10 melindungi rambut daripada kerosakan akibat radikal bebas dan tekanan persekitaran
    • Bertindak lembut untuk menghasilkan persekitaran yang optimum bagi pertumbuhan rambut
    • Formula tanpa bilas memudahkan penggunaan, malah rambut boleh digayakan mengikut cita rasa anda tanpa mengambil masa yang terlalu lama
    • Tidak menyebabkan rambut melekit atau berminyak

    Keunikan Shaklee

    ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif yang telah terbukti berkesan untuk mengurangkan keguguran rambut semasa disikat. Ia juga melebatkan dan menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.


    Long Lasting Finishing Spray

    1 botol mengandungi isipadu minima 237ml.

    • "Medium hold" atau “ketahanan sederhana” mengekalkan pilihan gaya rambut
    • Memberikan perlindungan UV
    • Merapikan rambut yang kusut, kering dan sukar diurus.


    Lightweight Conditioner

    1 botol mengandungi isipadu minima 296ml.

    • Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menyebabkannya terlalu melekit
    • Mengembalikan elemen struktur agar rambut tampak lebat, berkilat dan sihat
    • Menghilangkan kesan statik agar rambut lebih mudah digayakan dan diuruskan


    Hydrating Toner

    Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Menjejaskan Kulit
    1 botol mengandungi isipadu minima 177ml.

    Hydrating Toner membersihkan dan melegakan kulit, serta menyediakannya untuk rawatan Enfuselle.
    • Terbukti secara klinikal
    • Meneutralkan kemudaratan kulit akibat tindak balas dengan besi dalam air paip
    • pH yang seimbang
    • Rumusan tanpa alkohol menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
    • Melindungi lapisan minyak semula jadi kulit, membersihkan dan melembutkan kulit dengan ekstrak witch hazel dan kamomil


    Hydrating Moisturizer

    Meningkatkan Tahap Lembapan Kulit Sehingga 24 Jam
    1 unit mengandungi berat minima 48gram.

    Krim yang kaya dengan pelembap, tanpa minyak dan tidak melekit ini bertindak pantas untuk menghidratkan kulit serta menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit.
    • Terbukti secara klinikal
    • 102% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
    • 195% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
    • 21% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
    • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan berterusan sehingga 24 jam
    • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
    • Hipoalergenik


    Hydrating Cleansing Lotion

    1 botol mengandungi isipadu minima 177ml.

    Emulsi berkrim bertindak lembut untuk menanggalkan kotoran, bahan cemar dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semula jadi kulit.
    • Kaya dengan kandungan emolien serta penambahan Vitamin E agar kulit sentiasa halus, seimbang dan berseri
    • Mencerahkan tona kulit
    • pH yang seimbang
    • Hipoalergenik


    Eye Treatment

    Tiada Lagi Garis-Garis Halus dan Kedutan yang Ketara
    1 unit mengandungi isipadu minima 14ml.

    • Memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap.
    • Terbukti berkesan secara klinikal
    • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
    • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
    • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
    • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
    • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
    • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
    • lembut di sekitar mata
    • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

    Hipoalergenik dan telah diuji oleh pakar oftalmologi serta selamat untuk pemakai kanta sentuh


    Balancing Moisturizer

    Formula Bebas Minyak untuk Menyihatkan danMenghidratkan Kulit
    1 botol mengandungi isipadu minima 59ml.

    Formula ringan, bebas minyak dan tidak melekit berupaya mengawal rembesan sebum serta membelai kulit dengan mengimbangkan lembapan agar kulit terasa segar, licin dan berseri sepanjang hari tanpa kilauan
    • Terbukti berkesan secara klinikal
    • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
    • 268% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
    • 173% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
    • Membantu mengembalikan keseimbangan lipid
    • Hipoalergenik


    Ultimate Protection Whitening Lotion

    1 unit mengandungi isipadu minima 50ml.

    Rumusan ringan, tidak melekit dan kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit akibat pendedahan kepada sinaran matahari, serta Mountain Arnica untuk melegakan kera dangan kulit dan mengukuhkan ketahanan kulit terhadap elemen negatif persekitaran.


    Spot Whitening Treatment

    1 unit mengandungi isipadu minima 10ml.

    • Mengurangkan kemunculan bintik-bintik hitam agar kulit tampak lebih menawan
    • Kepekatan optimum pati Likuoris dan Peony memberikan kuasa pencerahan botani yang sungguh mengagumkan
    • Cats Claw menegangkan kulit
    • Vitamin C aktif memperbaiki kulit, meratakan tona dan menghaluskan tekstur kulit


    Soft Fabric Concentrate

    Melembutkan Pakaian
    1 botol mengandungi isipadu minima 946ml.

    Pekatan pelembut fabrik yang berbau harum ini berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, berbanding produk lain yang anda sedang gunakan. Malah, rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan dan membolehkan anda merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan.
    • Berkepekatan tinggi: 32 auns mampu melembutkan 64 cucian
    • Melembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal kesan statik secara semula jadi
    • Botol kecil mudah dibawa, dituang dan disimpan

    Keunikan Shaklee

    Selamat

    • Tidak toksik
    • Tiada gas beracun
    • Tiada bahan kimia berbahaya
    • Tanpa pewangi
    • Lembut pada tangan anda
    • pH seimbang
    • Tanpa klorin

    Berkesan

    • Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen
    • Dua kali lebih pekat berbanding rumusan asal
    • Basic H (hanya gunakan separuhsahaja)

    Mesra Alam

    • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
    • Mudah biorosot
    • Tanpa fosfat
    • Bungkusan yang boleh dikitar semula
    • Tanpa bahan pewarna
    • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

    Petua Berguna

    • Gunakan cecair Soft Fabric untuk cucian dengan mesin basuh. Ia membantu mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, malah pakaian keluarga anda terasa lebih lembutberbanding sebelumnya.
    • Perbandingan prestasi ini dijalankan pada 20 Jun 2006, dan keputusannya sah hanya untuk produk tertentu yang dipasarkan ketika itu. Semua tanda dagangan adalah hak proprietari pemilik masing-masing.


    Fresh Laundry Concentrate

    Formula Semula Jadi untuk Pakaian yang Lebih Bersih
    1 kotak berat minima 2.49KG.

    Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

    Info Umum

    Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan. Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

    Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.

    Fresh Laundry Concentrate Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.

    Keunikan Shaklee

    Selamat
    • Hipoalergenik
    • Tanpa klorin
    • Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
    • Tiada bahan kimia berbahaya

    Berkesan
    • Berkepekatan tinggi
    • Hanya1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
    • Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
    • Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri

    Mesra Alam
    • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
    • Surfaktan mudah biorosot
    • Tanpa fosfat, borat, bahan perengsa
    • Bungkusan yang boleh dikitar semula
    • Tanpa bahan pewarna
    • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan


    Dish Wash Concentrate

    Tangkas Mencuci Minyak, Lembut Pada Tangan
    1 botol mengandungi isipadu minima 473ml.

    Jika kami menyatakan bahawa Pencuci Pinggan kami yang berbau harum ini tidak merengsakan tangan dan mesra alam sekitar, mungkin anda beranggapan bahawa ia tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan. Hakikatnya, anda memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda. Benar, beberapa titis sahaja. Masih tidak percaya?
    • Lembut pada tangan
    • Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan
    • Buih sabun yang tahan lebih lama
    • Menjadikan pinggan bersih berkilau
    • Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki

    Tahukah Anda?

    • Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate.
    • Kedua-dua bahan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

    Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain

    Keunikan Shaklee

    Selamat
    • Tidak toksik
    • Hipoalergenik
    • Tanpa klorin
    • Lembut pada tangan anda
    • pH seimbang
    • Tiada bahan kimia berbahaya
    Berkesan
    • Amat berkesan menanggalkan minyak
    • Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
    • Buih sabun yang tahan lebih lama

    Mesra Alam
    • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
    • Mudah biorosot
    • Tanpa fosfat
    • Tanpa bahan pewarna
    • Bungkusan yang boleh dikitar semula
    • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan


    Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate

    Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun
    1 botol mengandungi isipadu minima 473ml.

    Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

    Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!

    Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah

    • Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.
    • Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.
    • Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.
    • Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.
    • Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.

    Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah

    • Dinding, tingkap dan cermin
    • Kaunter dapur, jubin dan lantai
    • Peralatan
    • Dapur
    • Hiasan kayu
    • Periuk belanga
    • Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)

    Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

    Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi

    • 1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

    Periuk belanga

    • 1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

    Tingkap dan cermin

    • 1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

    Lantai

    • 1 sudu besar + 1 gelen air

    Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi

    • 1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam

    Tahukah Anda?

    • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
    • Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
    • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
    • Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
    • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

    Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang LainKeunikan Shaklee

    Selamat

    • Tidak toksik
    • Tiada gas beracun
    • Tiada bahan kimia berbahaya
    • Tanpa pewangi
    • Lembut pada tangan anda
    • pH seimbang
    • Tanpa klorin

    Berkesan

    • Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.

    Mesra Alam

    • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
    • Mudah biorosot
    • Tanpa fosfat
    • Bungkusan yang boleh dikitar semula
    • Tanpa bahan pewarna
    • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan


    Cinch® Tea Mix

    Menambahkan tenaga
    1 kotak terdapat 28 pek.

    Teh putih, merah dan hijau Matcha (teh hijau premier untuk majlis keramaian di Jepun) dipetik dengan berhati-hati dan diadun untuk menghasilkan minuman yang sungguh menyihatkan ini. Ia merangsang tenaga secara semula jadi, meningkatkan kesihatan dan menenteramkan minda.
    • Bertindak dengan cara yang selamat untuk menambahkan tenaga semula jadi. Enak diminum panas atau sejuk
    • Juga mengandungi taurina, yang telah dikaji secara meluas dan terbukti berkesan untuk meningkatkan kecerdasan, tenaga dan stamina
    • Paket kecil yang ringkas dan mudah disediakan
    • Alternatif yang sempurna kepada snek manis dan kopi untuk mengangkat tenaga cepat
    • Ramuan T-Lift® eksklusif daripada teh hijau, putih dan merah
    • Bebas gluten; tiada perisa, pewarna atau pemanis tiruan
    * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

    Cinch® Shake Mix

    Boleh didapati dalam 3 perisa pilihan: Vanilla, Coklat, Cafe Latte.

    Campuran Proprietari Protein dengan Leusina Cinch® Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch® Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas semasa mengurangkan berat badan.
    • Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
    • Mengandungi 24gram protein dalam setiap hidangan bagi rasa puas dan kenyang
    • Kandungan serat yang tinggi, 6 gram dalam setiap sajian
    • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting
    * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

    Performance® Natural Orange

    Minuman Hidrasi Tulen
    1 kanister berat minima 539 gram.

    Bekerja atau bersukan lasak menyebabkan tubuh kehilangan nutrisi penting yang diperlukan. Shaklee Performance merupakan pilihan paling ideal yang berupaya menghidrat lebih cepat berbanding air dan membekalkan tenaga untuk kegiatan harian anda.
    • OptiCarb® pilihan eksklusif untuk tenaga yang berpanjangan
    • Membekalkan bendalir dan elektrolit yang penting untuk membantu mencegah penyahidratan
    * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

    Meal Shakes

    Makanan Segera, Tanpa Curiga
    1 kanister berat minima 544 gram.

    Dengan gaya hidup yang lasak dan sentiasa berlari aktif, kanak-kanaktidak punya waktu untuk duduk diam menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah mereka perlukan pilihan makanan segera yang baik untuk mereka dengan pilihan kandungan rendah lemak dan rendak glisemik seumpama Shaklee Meal Shakes.
    • Memberikan 19 vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan remaja untuk kekal sihat dan kuat
    • Sumber pemakanan serat dan protein terbaik
    • Kaya dengan sumber kalsium


    GLA Complex

    GLA, Vitamin E dan Minyak Biji Bunga Matahari
    1 botol terdapat 60 kapsul.

    GLA (asid gamma linolenik) sering menjadi pilihan wanita untuk membantu mengekalkan kesihatan sepanjang kitaran haid bulanan. GLA ialah asid lemak omega-6 yang digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan prostaglandin - bahan yang berperanan untuk mengawal atur pelbagai proses dalaman tubuh. Selain minyak biji bunga matahari sebagai sumber asid lemak Omega-6, produk ini juga diperkaya dengan vitamin E bagi menyokong dan menguatkan sistem imun serta mengekalkan keutuhan sel.
    • Menggalakkan kesihatan secara menyeluruh
    • Menyokong sistem imun
    • Minyak borej mengandungi pati GLA semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.

    KKLIU: 2612/2014
    * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Tidak boleh diambil oleh wanita hamil